Luchthavenvervoer Heverlee

Luchthavenvervoer vanuit Heverlee gezocht? Leuvense Taxi Maatschappij staat voor je klaar!


Luchthavenvervoer Heverlee door Leuvense Taxi Maatschappij


Luchthavenvervoer voor heen- en terugvluchten

Een relaxte start van uw vakantie? Peperdure parkeerkosten aan de luchthaven vermijden? Leuvense Taxi Maatschappij laat uw luchthavenvervoer op wieltjes lopen. We pikken u thuis op in Heverlee, laden de koffers in en brengen u vlotjes met de taxi naar de luchthaven. Stipt en zonder stress. Ook bij uw thuiskomst kan u op ons rekenen. Wij volgen uw vlucht, staan tijdig klaar om u in onze wagen te ontvangen en brengen u veilig en wel terug naar het Leuvense. 


Luchthavenvervoer in binnen- en buitenland

Op zoek naar een airport taxi van Leuven naar Brussels Airport? Bij Leuvense Taxi Maatschappij bent u aan het juiste adres. Maar ook naar Charleroi, Oostende of Antwerpen kennen we perfect de weg. Luchthavenvervoer naar Schiphol of Düsseldorf nodig? Geen probleem! Wij steken met plezier de grens over.


Een taxi naar de luchthaven bestellen?

Leuvense Taxi Maatschappij is de klok rond telefonisch bereikbaar en dat 365 dagen per jaar. Bel ons gerust om uw luchthavenvervoer vast te leggen vanuit Heverlee. Bestelt u een airport taxi via mail? Ook dat is perfect mogelijk. In dat geval verzoeken we u om uw vraag minstens 24 uur op voorhand door te sturen. Betaling is mogelijk met contant geld, Bancontact, Mastercard of American Express.


Luchthavenvervoer Heverlee door Leuvense Taxi Maatschappij


Een uitgebreid wagenpark tot uw dienst

Leuvense Taxi Maatschappij, ontstaan uit de overname van Taxi Cordons en Taxi Denny, is het grootste taxibedrijf uit Leuven en omstreken. Meer dan 30 betrouwbare chauffeurs staan paraat om u zorgeloos van A naar B te brengen, stuk voor stuk erkend door stad Leuven. Hetzelfde geldt voor onze 18 taxi’s. Dankzij ons ruime wagenpark kunnen wij u snel, professioneel en gericht ondersteunen. Zo beschikken wij over 3 mini-vans, ideaal om groepen tot 7 personen te vervoeren.

Een last-minute wijziging of een afspraak die langer duurt dan voorzien? Geen zorgen, want een flexibele en servicegerichte aanpak is onze standaard.


Andere taxi diensten van Leuvense Taxi Maatschappij 

Een taxi in Heverlee nodig? Een partner die het zakelijk vervoer van uw klanten in handen neemt? Zorgeloos taxivervoer naar de luchthaven boeken? Leuvense Taxi Maatschappij zorgt dat u tijdig op uw eindbestemming arriveert. Geen stress of torenhoge parkeerkosten, maar een ontspannen rit en een uiterst stipte aankomst.


Personenvervoer in Heverlee

Een taxi in en rond Heverlee nodig? Een enkele rit naar het centrum, of een taxi ter beschikking voor een daguitstap naar Brugge? Leuvense Taxi Maatschappij springt in de wagen voor uw personenvervoer. Wij brengen u tijdig en probleemloos naar de juiste bestemming. U kan uw taxi reserveren via mail of telefoon. Uiteraard zijn we ook steeds terug te vinden op de vaste standplaatsen in Leuven. Geen kleingeld op zak? In onze taxi’s betaalt u met cash, Bancontact, Mastercard of American Express. Klantvriendelijkheid is onze troef!

Reserveer een taxi in Heverlee

Leuvense Taxi Maatschappij is de klok rond telefonisch bereikbaar en dat 365 dagen per jaar. Bel ons gerust om uw taxivervoer vast te leggen. Taxi bestellen via mail? Ook dat is perfect mogelijk. In dat geval verzoeken we u om uw vraag minstens 24 uur op voorhand door te sturen.


Zakelijk vervoer voor uw bedrijf

Leuvense Taxi Maatschappij garandeert een comfortabel zakelijk vervoer van uw gasten, vanaf het moment dat ze voet op Belgische bodem zetten. We brengen hen naar het hotel en volgen nauwgezet het opgestelde schema tijdens hun verblijf, met veel respect voor uw timing. Nadien zetten we hen tijdig af aan de luchthaven of het station. Organiseert u een bedrijfsevenement? We kruipen achter het stuur van onze mini-vans om al uw genodigden aangenaam te vervoeren.

Zakelijk vervoer op maat

Onze aanpak is professioneel, stipt en flexibel. Zo begrijpen we dat meetings kunnen uitlopen, of dat een planning kan veranderen. Geeft u de voorkeur aan een chauffeur met specifieke talenkennis? Al onze bestuurders spreken minstens 2 talen. We bekijken graag hoe we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Ook lange afstandstrajecten gaan we niet uit de weg, integendeel. Hiervoor bezorgen we u een glasheldere offerte op maat.

Een business taxi bestellen?

Leuvense Taxi Maatschappij is de klok rond telefonisch bereikbaar en dat 365 dagen per jaar. Bel ons gerust om een taxi voor uw bedrijf vast te leggen. Bestelt u een taxi via mail? Ook dat is perfect mogelijk. In dat geval verzoeken we u om uw vraag minstens 24 uur op voorhand door te sturen. Alle ritten kunnen achteraf gefactureerd worden.


Een taxi in Leuven nodig? Een partner die het zakelijk vervoer van uw klanten in handen neemt? Zorgeloos taxivervoer naar de luchthaven boeken? Contacteer Leuvense Taxi Maatschappij.

Leuvense Taxi Maatschappij

Vengerstraat 68 bus 3
3360 Korbeek-Lo

Tel: +32 16 222 000
GSM: +32 495 222 000
E-mail: info@taxi-leuven.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x