Taxi voor bedrijven

Zakelijk vervoer voor uw bedrijf

Leuvense Taxi Maatschappij garandeert een comfortabel zakelijk vervoer van uw gasten, vanaf het moment dat ze voet op Belgische bodem zetten. We brengen hen naar het hotel en volgen nauwgezet het opgestelde schema tijdens hun verblijf, met veel respect voor uw timing. Nadien zetten we hen tijdig af aan de luchthaven of het station. Organiseert u een bedrijfsevenement? We kruipen achter het stuur van onze mini-vans om al uw genodigden aangenaam te vervoeren.

Zakelijk vervoer op maat

Onze aanpak is professioneel, stipt en flexibel. Zo begrijpen we dat meetings kunnen uitlopen, of dat een planning kan veranderen. Geeft u de voorkeur aan een chauffeur met specifieke talenkennis? Al onze bestuurders spreken minstens 2 talen. We bekijken graag hoe we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Ook langeafstandstrajecten gaan we niet uit de weg, integendeel. Hiervoor bezorgen we u een glasheldere offerte op maat.

Een business taxi bestellen?

Leuvense Taxi Maatschappij is de klok rond telefonisch bereikbaar en dat 365 dagen per jaar. Bel ons gerust om een taxi voor uw bedrijf vast te leggen. Bestelt u een taxi via mail? Ook dat is perfect mogelijk. In dat geval verzoeken we u om uw vraag minstens 24 uur op voorhand door te sturen. Alle ritten kunnen achteraf gefactureerd worden.

Uw zakelijk vervoer vastleggen?

Taxi voor bedrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x