Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer voor heen- en terugvluchten

Een relaxte start van uw vakantie? Peperdure parkeerkosten aan de luchthaven vermijden? Leuvense Taxi Maatschappij laat uw luchthavenvervoer op wieltjes lopen. We pikken u thuis op, laden de koffers in en brengen u vlotjes met de taxi naar de luchthaven. Stipt en zonder stress. Ook bij uw thuiskomst kan u op ons rekenen. Wij volgen uw vlucht, staan tijdig klaar om u in onze wagen te ontvangen en brengen u veilig en wel terug naar het Leuvense. 

Luchthavenvervoer in binnen- en buitenland

Op zoek naar een airport taxi van Leuven naar Brussels Airport? Bij Leuvense Taxi Maatschappij bent u aan het juiste adres. Maar ook naar Charleroi, Oostende of Antwerpen kennen we perfect de weg. Luchthavenvervoer naar Schiphol of Düsseldorf nodig? Geen probleem! Wij steken met plezier de grens over.

Een taxi naar de luchthaven bestellen?

Leuvense Taxi Maatschappij is de klok rond telefonisch bereikbaar en dat 365 dagen per jaar. Bel ons gerust om uw luchthavenvervoer vast te leggen. Bestelt u een taxi via mail? Ook dat is perfect mogelijk. In dat geval verzoeken we u om uw vraag minstens 24 uur op voorhand door te sturen. Betaling is mogelijk met contant geld, Bancontact, Mastercard of American Express.

Naar de luchthaven met de taxi? 

Luchthavenvervoer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x